Avís legal

En compliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem a la seva disposició la informació general, que comprèn les dades identificatives de l’entitat titular del lloc web https://rewine.cat:

Titular: Fundació Parc de Recerca UAB
E-mail: parc.recerca@aub.cat
Telèfon: 93 586 88 91
CIF: G64513450

La pàgina web https://rewine.cat inclou continguts de caràcter informatiu sobre el projecte LIFE 15 ENV/ES/000437. El seu principal objectiu és informar a l’usuari sobre les activitats i resultats del projecte.

Política de privacitat i protecció de dades

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, el projecte reWINE informa a l’usuari que les dades personals que ens pugui facilitar a través dels formularis i correus de contacte continguts en la present pàgina web seran incorporades a fitxers automatitzats, prèviament registrats a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades, de titularitat i tractats sota la responsabilitat de la Fundació Parc de Recerca UAB.

Sempre es respectarà la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat d’atendre les sol·licituds que ens plantegi, així com remetre informació sobre l’activitat del projecte per via electrònica.

En qualsevol moment, les persones físiques titulars de les dades podran exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes recollits en la legislació de protecció de dades, mitjançant comunicació indicant l'actuació que sol·licita dirigida a l'adreça de correu electrònic info@rewine.cat.

Condicions d’ús

Les condicions d'accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l'usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web https://rewine.cat implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions. Si pel motiu que sigui no està d'acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

La Fundació Parc de Recerca UAB es reserva el dret de d’actualitzar o modificar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l'estructura i disseny del lloc web; modificar o eliminar serveis o continguts així com les condicions d'accés i/o ús del lloc web.

Aquesta pàgina web pot contenir enllaços o referències a altres web que no són responsabilitat de la Fundació Parc de Recerca UAB i en què, per tant, no és aplicable la present política de protecció de dades.

Les presents condicions generals es regiran per la legislació espanyola. Per a la resolució de qualsevol conflicte relatiu a la interpretació o aplicació d'aquest Avís Legal, l'Usuari se sotmet expressament a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.