Per què reutilitzar?

Els diferents participants del projecte reWINE expliquen en aquests vídeos la importància de la reutilització d'ampolles i els beneficis que comporta a la societat. 

La reutilització d'ampolles de vi comporta grans beneficis ambientals i econòmics, ja que entre altres coses, disminueix la generació de residus, contribueix a l’estalvi de matèries primeres, redueix la contaminació que genera el procés de producció de noves ampolles, suposa un estalvi econòmic per als cellers i promou la creació de nous llocs de treball. 

Entrevistem els diferents participants del projecte reWINE, perquè ens expliquin els avantatges de reutilitzar des de diferents perspectives. En el canal de Youtube del projecte, trobareu les diferents entrevistes, que tracten el tema des de la vessant política, mediambiental i empresarial. Parlem amb  Josep Maria Tost, director de l’Agència de Residus de Catalunya; Rosa Garcia, directora de Rezero; Ricard Rull, president de la Cooperativa Falset Marçà, i Carles M. Gasol, director d'assessoria i formació d’Inèdit.