El reWINE a Hispack 2018

El projecte estarà present a HISPACK, que té lloc del 8 a l’11 de maig a Fira de Barcelona. reWINE exposarà un pòster durant tots els dies i el divendres Pilar Chiva, Directora de l’Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya farà una presentació en el marc de la prevenció d’envasos i parlarà del projecte.

Del 8 a l’11 de maig, Hispack & FoodTech Barcelona seran un enorme centre de negoci, coneixement i networking per a les indústries del packaging i de la tecnologia per a l'alimentació, que comparteixen importants sinergies i que són determinants en la innovació de les marques. En la seva quarta edició conjunta al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, totes dues fires reuniran prop de 1.100 expositors directes de 30 països. S'espera superar la xifra de 38.000 visitants, un 10% internacional, registrada en l'última edició celebrada el 2015.
 
Més concretament, Hispack -que aporta 800 expositors directes- concentrarà materials, tecnologia, processos, logística i solucions per a la fabricació i ús de tot tipus d'envasos i embalatges en qualsevol sector industrial i de gran consum -no només en l'alimentació-, així com a elements de Publicitat en el Lloc de Venda.
 
La sostenibilitat, la millora de l'experiència d'ús dels envasos, l'automatització cap a la indústria 4.0 i el packaging logistics seran els grans temes d'una edició, que reivindica el paper estratègic del packaging a la indústria i en l'economia. En aquest sentit, Hispack comptarà amb quatre grans àrees d'activitats en les que tindran lloc 70 conferències i taules rodones amb la participació de més de 185 ponents per debatre aquests quatre vectors que estan marcant el desenvolupament del packaging, una indústria que mou a Espanya més de 20.000 milions d'euros anuals.
 
Hispack també inclourà jornades d'associacions i entitats sectorials i el lliurament dels Premis Líderpack, els més importants d'Espanya en packaging i PLV.
 
El projecte reWINE estarà present a la Fira, amb un pòster a la zona d’exposició i una conferència, a càrrec de Pilar Chiva, Directora de l’Àrea d’Economia Circular de l’Agència de Residus de Catalunya, que farà una presentació en el marc de la prevenció d’envasos.